Onze Premium

Een premium fond basis... deze natuurzuivere basis mag in geen enkele keuken ontbreken. Vervaardigd uit gebroken kalfsbotten en een bouquet garni met andere woorden een bosje van diverse kruiden dat wordt meegetrokken in de bouillon, zorgt ervoor dat de topkok kan beschikken over een natuurzuivere basis waarmee hij in staat wordt gesteld zijn eigen gerechten en smaakprofielen te creëren. 

Het werken met deze basis bespaard u drie dagen werk want wij hebben voor u de extracten uit de gepinceerde kalfsbotten getrokken en wij hebben voor u deze basis geclarificeerd en vetvrij gemaakt volgens de HACCP normeringen.

Werken met deze fond verhoogt uw flexibiliteit , neemt u hele registratie uit handen en stelt u volledig in staat uw eigen receptuur te maken daar deze basis alleen en uitsluitend een natuurlijk fundament vormt .

Daarbij komt een niet uit het oog verliezend aspect dat het werken met deze premium fond basis u een kostenbesparend resultaat oplevert: geen aankoop grondstoffen, geen controle-  en opslag grondstoffen, geen productiekosten, geen HACCP registratie, geen bederf kortom... kwaliteit, flexibiliteit en het economisch aspect dragen er zorg voor dat u zich volledig kan richten op het vervaardigen van het eindproduct.